Alla våra valpar föds upp i hemmiljö bland våra andra hundar och katter. Vi får besök av barn och barnbarn så valparna är socialiserade sedan start. Jag förbehåller mig rätten att välja mina valpköpare och detta gör jag noga då jag önskar alla mina valpar livslånga och kärleksfulla hem. Jag hänvisar till lagottoklubben.se samt skk.se för mer information om rasen. Jag vill att ni har tänkt igenom och planerat ert potentiella hundköp noga innan ni tar kontakt med mig.

Det går bra att ta första kontakt med mig via mejl där ni visar ert intresse men jag vill alltid ha kontakt via telefon och även träffa potentiella valpköpare innan det tingas någon valp.

Jag tar inte emot några besök förens valparna är minst 5 veckor.

Ni kan alltid ha önskemål om en specifik valp men detta bestämmer vi tillsammans under ert besök här om allt känns bra mellan mig, er och valp. Det är även nu Ni betalar en handpenning på valpen som en säkerhet för både mig men framför allt er, att ni är garanterade att få köpa valpen när rätt ålder är uppnådd.

Vid 8 veckor är valparna tillräckligt gamla för att flytta till sina nya hem. Vi fyller tillsammans i ett köpeavtal och går igenom andra viktiga saker såsom vad valpen har ätit och pälsvård. Valparna säljs enligt skk regler. Valpen är vid leverans avmaskad, vaccinerad, chipmärkt, registrerad i Skk och dolda fel försäkrad.

 

Självklart förväntar jag mig att ni är ordentligt införstådda om vilket ansvar det är att ha hund. Men jag förväntar mig även att ni;

  • Röntgar hundens höfter och armbågar vid ca 12-18 månaders ålder.
  • Inte överlåter hunden utan att först kontakta mig.
  • Ger hunden ett aktivt och kärleksfullt liv.

 Ögonlysning önskvärt.

 

Jag erbjuder er livslång support då jag är mån om mina valpar. Jag anordnar även valpträffar som jag gärna ser att ni kommer på.

Ibland söker jag även fodervärdar till mina valpar.

 

Kontakta mig vid frågor och för mer information.